Skip to content

Pasfoto maken Den Haag centrum

Het komt eigenlijk altijd op een onhandig moment, u moet uw rijbewijs verlengen of een ander document heeft een recente pasfoto nodig. Helaas kunt u niet zelf een foto maken en moet u langs bij een fotograaf die een goede nieuwe pasfoto voor u kan schieten. U kunt daarom altijd bij mij terecht voor als u een pasfoto wilt laten maken in Den Haag centrum. Ik kan u daar als RDW-erkende fotograaf van dienst zijn. U kunt eigenlijk altijd wel even langskomen als u een pasfoto wilt laten maken aan de Leyweg. U kunt er hierbij natuurlijk altijd van uitgaan dat deze pasfoto gegarandeerd goed is, zowel qua officiële eisen, maar ook gewoon qua foto. 

Waarom zou u een pasfoto willen laten maken in Den Haag centrum?

Het laten maken van een pasfoto is waarschijnlijk niet iets dat u iedere dag doet, echter is een pasfoto wel van groot belang in het dagelijks leven. Zonder een goede en officiële pasfoto kunt u namelijk ook geen geldig rijbewijs, ID of paspoort hebben. Het wordt dan toch wel een beetje lastig om auto te rijden of om op vakantie te gaan. Dus hoewel u er waarschijnlijk niet vaak bij stilstaat, is het handig om een fijne plek te hebben om een gegarandeerd goede pasfoto te laten maken in Den Haag centrum.

Pasfoto maken Leyweg
Pasfoto maken Den Haag Centrum

Waarom zou u uw pasfoto bij mij laten maken?

Als RDW-erkende fotograaf in Den Haag bent u bij mij natuurlijk altijd aan het juiste adres voor een officiële pasfoto. De achtergrond, uw gezicht en alle andere aspecten van een pasfoto zijn dan altijd helemaal in orde. Ook is het vaak zelfs verplicht om een pasfoto te laten maken bij een RDW-erkende fotograaf. Daarnaast kunt u ook van mij verwachten dat ik erg klantvriendelijk ben. Als u bij mij komt om een pasfoto te laten maken in Den Haag Centraal, dan kunt u er dus ook van uitgaan dat u zich helemaal op uw gemak zult voelen. Zo zit u er fijn en relaxed bij wanneer we de pasfoto maken en bent u ook in een oogwenk klaar. Zo staat u alweer buiten de deur voordat u het doorhebt en heeft u een prachtige pasfoto in handen.

Wilt u een pasfoto laten maken in Den Haag centrum?

Kom dan gerust een keertje langs. Ik sta altijd voor u klaar en zal ervoor zorgen dat u snel een goede pasfoto heeft. Zo kunt u zo snel mogelijk door met uw dag en kunt u alles wat een nieuwe pasfoto nodig heeft van uw to-do list afvinken.

.. gegarandeerd goedgekeurd! ..
snel & gemakkelijk

RDW-erkende fotograaf Den Haag

Openingstijden

maandag
08:15 – 18:00
Dinsdag
08:15 -20:00
Woensdag
0 8:15 – 18:00
Donderdag
08:15 – 18:00
Vrijdag
08:15 – 18:00
Zaterdag
12:00 – 17:00
Zondag
Op afspraak

Contactgegevens