Skip to content

Pasfoto maken Leyweg

Iedereen kent het wel, altijd als u een pasfoto nodig heeft, kunt u er geen vinden of heeft u een nieuwe nodig. Het is lang niet altijd makkelijk om een goede pasfoto te vinden bij u in de buurt. Er komt namelijk nog flink wat kijken bij het maken van een goede en vooral ook geldige en valide pasfoto. Een goede pasfoto kunt u bij mij maken aan de Leyweg. Als u ervoor kiest om bij mij een pasfoto te maken kunt u altijd professionaliteit verwachten, zowel qua resultaat als tijdens het maken van de foto. Als klantvriendelijke RDW-erkende fotograaf in Den Haag bent u bij mij echt aan het juiste adres voor goede pasfoto’s.

Waarom zou u bij mij uw pasfoto laten maken in Lelystad?

Zoals hiervoor al even genoemd ben ik een RDW-erkende fotograaf. Dit is niet alleen van belang omdat u er dan vanuit kunt gaan dat u echt goede pasfoto’s geleverd krijgt, maar ook omdat dit in sommige gevallen moet. Het kan namelijk zo zijn dat u uw rijbewijs wilt laten verlengen en u hiervoor een nieuwe pasfoto nodig heeft. Grote kans dat dit dan een pasfoto moet zijn die geschoten is door een RDW-erkende fotograaf. Als u bij mij uw nieuwe pasfoto laat maken aan de Leyweg, dan weet u zeker dat u goed zit. Verder vind ik klantvriendelijkheid ongelooflijk belangrijk. Ik doe dan ook zeer mijn best om u zo veel mogelijk op uw gemak te stellen. Zo is het laten maken van een pasfoto aan de Leyweg een prettige gebeurtenis, maar komt u ook nog eens extra goed op de foto te staan. Mocht u dus op zoek zijn naar een plek om gegarandeerd een mooie pasfoto te laten maken in het centrum van Den Haag, dan bent u bij mij aan het juiste adres.

Pasfoto maken Leyweg
Pasfoto maken Den Haag Centrum

Wat komt er allemaal kijken bij het maken van een pasfoto?

Als fotograaf moet ik met redelijk veel rekening houden als ik een pasfoto voor iemand maak. Zo moet u goed herkenbaar zijn en moet de kwaliteit uiteraard goed zijn. Maar ook de achtergrond van een pasfoto is aan regels onderhevig. Hetzelfde geldt voor de houding van uw hoofd en de uitdrukking op uw gezicht. Zo zijn er nog een hoop andere aspecten waar ik bij het maken van een pasfoto aan moet denken. Hier merkt u overigens vrijwel niks van, want uw pasfoto is in enkele minuten gemaakt.

.. gegarandeerd goedgekeurd! ..
snel & gemakkelijk

RDW-erkende fotograaf Den Haag

Openingstijden

maandag
08:15 – 18:00
Dinsdag
08:15 -20:00
Woensdag
0 8:15 – 18:00
Donderdag
08:15 – 18:00
Vrijdag
08:15 – 18:00
Zaterdag
12:00 – 17:00
Zondag
Op afspraak

Contactgegevens