Skip to content

Rdw erkende fotograaf Den Haag

Als RDW-erkende fotograaf mag ik officiële pasfoto’s maken als u deze nodig heeft. U zult vast niet heel vaak opeens een pasfoto nodig hebben, maar als u plots uw rijbewijs moet verlengen of een ander officieel document moet bijwerken, dan heeft u wel zo’n pasfoto nodig. Als RDW-erkende fotograaf in Den Haag kan ik deze dus voor u maken. U kunt gemakkelijk en snel bij mij langskomen als u een pasfoto wilt laten maken in Den Haag Centrum. Hier sta ik altijd voor u klaar en u kunt er altijd van uitgaan dat u een goede en valide pasfoto krijgt.

Waarom is het belangrijk dat ik een RDW-erkende fotograaf in Den Haag ben?

Allereerst zorgt dit er dus voor dat ik officiële pasfoto’s mag maken. Wel zo handig als u deze opeens nodig hebt. Verder kunt u er dus ook van uitgaan dat ik echt goede foto’s kan maken voor u. Dit geldt niet alleen voor de regels omtrent pasfoto’s, maar ook om de kwaliteit van de foto’s. Hoewel het niet de bedoeling is dat u breeduit lachend op de foto komt te staan, zal ik wel proberen om de ervaring zo aangenaam mogelijk te maken. Ik vind het erg belangrijk dat u zich zo prettig en veilig mogelijk voelt als ik een pasfoto voor u maak. Klantvriendelijkheid staat bij mij hoog in het vaandel en ik doe er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat ik uw nieuwe favoriete RDW-erkende fotograaf in Den Haag wordt.

Pasfoto maken Leyweg
Rdw erkende fotograaf Den Haag

Wat kan ik voor u betekenen als RDW-erkende fotograaf in Den Haag?

U kunt vooral gebruikmaken van mijn diensten voor het maken van gegarandeerd goede pasfoto’s. Met alle pasfoto’s die ik voor u maak, kunt u altijd al uw officiële documenten verlengen. De pasfoto’s die ik als RDW-erkende fotograaf in Den Haag maak, zullen altijd aan alle eisen voldoen en zijn dus altijd meteen te gebruiken voor van alles en nog wat. Ik nodig u dan ook vooral uit om een keertje langs te komen als u toch in Den Haag Centrum bent. U weet immers maar nooit wanneer u een nieuwe pasfoto nodig hebt.

Interesse in de diensten die ik als RDW-erkende fotograaf in Den Haag lever?

Neem dan vooral contact met mij op. Ik zal dan zo snel mogelijk een afspraak met u inplannen zodat ik een prachtige pasfoto voor u kan schieten. Ik kijk ernaar uit om u te kunnen helpen met een mooie pasfoto.

.. gegarandeerd goedgekeurd! ..
snel & gemakkelijk

RDW-erkende fotograaf Den Haag

Openingstijden

maandag
08:15 – 18:00
Dinsdag
08:15 -20:00
Woensdag
0 8:15 – 18:00
Donderdag
08:15 – 18:00
Vrijdag
08:15 – 18:00
Zaterdag
12:00 – 17:00
Zondag
Op afspraak

Contactgegevens